5 geschenktips voor “Dag van de Bouw’

0

Werken in de bouw omvat een breed takenpakket. Zo zijn er dagelijks ontelbaar veel kleine en/of grote projecten aan de gang. Wanneer je benieuwd bent naar de diverse aspecten van de bouw, is de Dag van de Bouw de uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen. Uiteraard mogen de hardwerkende bouwers ook eens verwend worden met originele relatiegeschenken. Wij geven je 5 tips!

1. Bouwsteen speaker

Voor personeel in de bouw is het soms fijn om muziek af te spelen tijdens het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Speakers kunnen dan een ideaal geschenk zijn. Kies een leuk design uit dat aan de bouw doet denken, zoals de vorm van een bouwsteen, en schenk dit aan werknemers of zakenrelaties. Wanneer men werkt binnen een stoffige of vochtige bouwplaats, is een speciale bouwspeaker aan te raden.

2. Dopper

Personeel in de bouw moet in weer en wind doorwerken, zowel in de regen als in de hoge zomertemperaturen. Geef ze dus een dopper cadeau! Dit groene geschenk draagt bij aan drinkwater in de wereld en een gezonde levensstijl voor de bouwers. Men moet namelijk genoeg water drinken en dit altijd op zak hebben. De dopper is keer op keer te gebruiken en vaatmachinebestendig.

3. Smarttool multitool

Werkkleding is uiteraard een geschenk dat altijd van pas komt en gewaardeerd wordt. Maar denk ook aan een kleine handige tool zoals een smarttool multitool. Deze kleine tool heeft verschillende functies en kan dienen als: blikopener, mes, moersleutel en een zaag bijvoorbeeld. Niet te missen is ook de functie: flesopener. Een functie die aan het einde van de werkweek goed van pas kan komen voor een lekker koud biertje.

4. Borrelhamer

Relatiegeschenken zijn vaak een blijk van waardering voor relaties, samenwerkingen en personeel. Zo kan een geschenk voor de Dag van de Bouw zowel functioneel zijn en/of een grapje bevatten. De borrelhamer is de ideale combinatie van beide en kan zowel als hamer gebruikt worden en  flesopener voor diverse dranken. De vrijdagmiddag wordt zo wel heel erg gezellig!

5. Koeltas

Schenk je personeel een koele zomer en geef ze een koeltas. De koeltas zorgt ervoor dat brood inclusief beleg goed blijft in de hitte. Dit geldt ook voor frisdrank, water en dergelijke. Zorg ervoor dat je personeel koel blijft en zij de werkzaamheden voort kunnen zetten tijdens diverse temperaturen.

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply