5 geschenken die geschikt zijn voor je werknemers in de bouw

0

Als werkgever is het belangrijk enkele momenten in het jaar te nemen om waardering aan je werknemers te laten zien. Het geven van complimentjes, een bonus of relatiegeschenken zijn manieren om je waardering te uiten. Wat voor geschenken kun je het best geven als je in de bouw werkzaam bent? Lees dit artikel voor meer inspiratie.

1. Tegoedbon voor gereedschap

Mensen die in de bouw werken, zijn over het algemeen handige mensen. Leuk om daar met een geschenk op in te spelen door middel van het geven van gereedschap. Denk hierbij aan tuinspullen om de groene vingers te stimuleren of gereedschap zoals een klauwhamer of een waterpas. Vaak zien mensen die in de bouw werken datgene wat ze doen niet alleen maar als werk maar ook als hobby. Daarom is de kans groot dat je met een stuk gereedschap als geschenk al snel goed zit. Om er zeker van te zijn dat je het stuk gereedschap geeft dat ze nodig hebben, of nog niet bezitten, kun je ook een tegoedbon geven voor gereedschap.

2. Geef een belevenis cadeau

Een belevenis cadeau geven is een originele manier om de werknemer een leuke dag te bezorgen. Denk hierbij aan een waardebon om met vrienden naar een bierbrouwerij te gaan, een middag te kanoën in de Ardennen of een dagje de Efteling met het hele gezin. Al met al gaat het erom dat herinneringen worden gemaakt.

3. Een alcoholische versnapering

Een set met speciaal biertjes of een fles goede rode wijn is altijd een goed idee. Het is feestelijk en wordt door de meeste mensen gewaardeerd. Je kunt ervoor kiezen hier een set glazen bij te geven, zodat je een heel pakket cadeau doet.

4. Een rugzak

Een rugzak is een handig cadeau om te geven. Iedereen maakt er wel gebruik van; zowel privé als op het werk. Het leuke aan het geven van dit cadeau is, dat je de rugzak ook kunt laten bedrukken. Hiermee kun je het als bedrijf direct als promotiemateriaal gebruiken door het bedrijfslogo erop te plaatsen. Natuurlijk kun je er ook iets anders unieks op laten bedrukken.

5. Koffiebeker

Hard werken doen ze wel, de mensen in de bouw. En koffie drinken ook. Geef daarom een koffiebeker cadeau. Handig voor onderweg, tijdens het werken en thuis. Je wilt natuurlijk wel dat je medewerkers lekker en veilig koffie kunnen drinken en tegelijkertijd kunnen genieten van het belangrijke kopje koffie.

Zo zie je maar, ook voor je relaties of werknemers die in de bouw werken zijn er leuke relatiegeschenken om cadeau te doen! Heb jij nog andere leuke ideeën? Laat het ons weten!

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply