Werkkleding tijdens de winter: Blåkläder Work Wear

0

Het oog wil ook wat. Deze uitdrukking kennen we allemaal. Vaak is er een relatie met een mooie vrouw of man. Maar deze uitdrukking past ook prima bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding, deze moet representatief en herkenbaar zijn. Maar dan wel zo dat de werkkleding doet wat die moet doen. Dus de kleding moet ook veilig en van goede kwaliteit zijn. Zodat je er ook lang mee kan doen, het is tenslotte toch een (belangrijke) investering.

Efficiënte werkkleding

Bedrijfskleding heeft veel te verduren. Je stelt dan ook hoge eisen aan je workwear. Het moet kunnen beschermen in alle omstandigheden. Warmte, koude, regen enzovoort. In ons land werk je in alle weersoorten. Ook de pasvorm is belangrijk. Immers, je hebt het de hele dag aan. Dus als je veel voorover staat is het fijn dat je de broek wat hoger kunt optrekken zodat je niet de hele tijd met een blote rug staat. Of dat er zelfs een tuinbroek is die past bij je werkzaamheden. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk je te beschermen tegen weersinvloeden als je buiten werkt. Dat wil zeggen dat je geen wind of koud voelt als je een bodywarmer of fleecejas aan hebt. En bij het dragen van handschoenen is het van belang dat je nog wel genoeg gevoel in je vingers houdt om je werk goed te doen. Een grote keuze van artikelen is belangrijk bij de aanschaf van workwear.

Iets nieuws is soms nodig

Het is nodig om zo nu en dan je werkkleding eens goed te beoordelen. Is het nog representatief, voldoet het nog aan wat je nodig hebt en sluit  het nog aan bij de vereisten? Ook kunnen er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van nieuwe materialen (die nog beter beschermen) of nieuwe wetgeving. Op het Arbo Kennisplatform over veilig en gezond werken is hierover informatie te vinden.

Zweeds design

Scandinavisch design staat bekend om zijn strakke lijnen, gebruik van natuurlijke materialen en simpelheid. Dat geldt voor de meubelindustrie, denk aan het Zweedse Ikea. Maar dat geldt ook voor de kledingindustrie, de designs zijn eenvoudig en functioneel. En niet onbelangrijk, het is van een hoge kwaliteit zowel in materiaal als in afwerking. Juist deze kwaliteiten spelen een rol bij goede bedrijfskleding. En die zie je dan ook terug bij het Scandinavisch Blaklader Work Wear. Zij zijn van oudsher bekend met het maken van workwear. En in de Scandinavische traditie hebben zij oog voor stijl en design. Het materiaal is van een juiste kwaliteit en zij bieden een levenslange garantie op de naden van al haar kleding.

Al met al – ben je op zoek naar goede werkkleding van hoge kwaliteit inclusief een mooie stijl? Dan is het merk Blåkläder absoluut een aanrader. Wij wensen je veel succes met de aanschaf!

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply