De perfecte werkjeans uitzoeken

0

Wie online op zoek gaat naar ‘werkjeans’ belandt waarschijnlijk al snel in een webshop. Dat is natuurlijk erg handig, je kan immers je broek uitzoeken en deze direct bestellen. Bovendien is de kans groot dat je werkjeans ook nog eens binnen een paar dagen in huis zijn. Maar is het uitzoeken van de perfecte werkjeans wel zo eenvoudig? Waarschijnlijk heb je specifieke wensen als het aankomt op je werkjeans. Hoe kun je ze goed vergelijken? En waar moet je dan op letten? In dit artikel helpen we je op weg om de perfecte werkjeans uit te zoeken!

Waarvoor gebruik je werkjeans?

Het type werkjeans waar je naar op zoek bent is belangrijk. Waarvoor gebruik je ze? Werkjeans zijn gemaakt van stevig materiaal en de kwaliteit is daarom vaak erg hoog. De slijtage is daarom over het algemeen een stuk minder dan bij reguliere spijkerbroeken of jeans. En ik hoor het je al denken; werkjeans zien er niet bepaald modieus uit?! Dat heb je dus mis. De moderne werkjeans zijn namelijk ook prima ‘casual’ te dragen. Niemand zal doorhebben dat je in je vrije tijd een stevige broek aan hebt.

De juiste maat werkjeans

Spijkerbroeken passen blijft lastig. Natuurlijk, er worden universele maten gehanteerd. Maar een maat 30/32 bij de ene winkel is helaas niet altijd hetzelfde in de andere winkel. En ook per merk kan de uiteindelijke fit van een spijkerbroek verschillen. Daarom kan het soms best gissen zijn welke maat je moet kiezen wanneer je bijvoorbeeld je werkjeans online bestelt. Toch?

Goede webshops hebben hier een oplossing voor; een uitgebreide maattabel. In deze tabel zijn vaak het aantal centimeters opgenomen per maatvoering. Je weet dus exact hoe elke broek valt en je kunt je werkjeans dus gerust online bestellen. Meerdere broeken mee het pashokje in is dus eigenlijk niet meer nodig!

Dit artikel werd je aangeboden door JoJo Jeans, aanbieder van de comfortabele werkjeans van onder ander Bram Paris en 24/7.

werkjeans brams paris model ben
Brams Paris Ben €34

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply