De Dag van de Bouw 2019; ontdek de leukste presentjes

0

Zaterdag 15 juni is het weer zover: de Dag van De Bouw. Dé ideale dag om werknemers van bouwbedrijven en klanten in het zonnetje te zetten. Ook kun je een leuk bedankje geven aan de bezoekers die jouw evenement bezoeken. En wat is een betere manier om dit te doen dan door het geven van een klein cadeautje? Met deze leuke cadeautjes maak je iedereen blij en kun je ook nog eens reclame maken voor je bedrijf.

Zaadjes

Een ‘groen’ cadeau geven wordt steeds populairder en staat ook goed als bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld zaadjes geven van planten die bijen en hommels aantrekken. Zo help je ook in één keer het milieu. Maar je kunt ook bijvoorbeeld leuke bloembollen in een eierdoosje met het bedrijfslogo erop, kweekkistjes met lekkere kruiden of vergeet-me-nietjes in een blik geven. Als je bij een evenement zaadjes weggeeft, kun je leuke zaadjes in een zakje met het bedrijfslogo erop geven, deze zijn namelijk niet heel duur.

Bedrukt snoep en koek

Als je een evenement organiseert op de Dag van de Bouw is het leuk om de bezoekers te verwennen met snoep. En door dit te laten bedrukken vang je twee vliegen in één klap. Je kunt bijvoorbeeld lekkere chocoladerepen laten bedrukken, of bedrukte hartjes uitdelen. En wie wordt er nou niet blij van een lekkere koek? Je kunt bijvoorbeeld individueel verpakte stroopwafels laten bedrukken en deze meegeven aan de bezoekers. Zo denkt iedereen met een goed gevoel aan het evenement terug.

Speciaalbiertjes

Dit is een leuk cadeau voor je hardwerkende werknemers: een kleine biertray met zes speciaalbiertjes. Steeds meer regio’s hebben hun eigen speciaalbier, denk aan Texelse Skuumkoppe en het Amsterdamse bier van Brouwerij ‘t IJ. Hier kun je een variatie van meegeven, zoals een IPA, een witbier en een gewoon pilsje. Eventueel kun je nog een leuke deal sluiten met deze brouwerijen. Als er mensen zijn die geen alcohol drinken kun je voor hen flesjes bijzondere frisdranken of sappen regelen.

Herbruikbare drinkflessen en koffiebekers

Het gebruik van herbruikbare waterflessen en koffiebeken wordt steeds populairder, omdat mensen niet steeds wegwerpflesjes en -bekers willen gebruiken. Het leuke van waterflessen en koffiebekers is dat je ze gemakkelijk kunt bedrukken. Je kunt hierbij kiezen voor bekendere merken zoals Dopper en Mizu, deze zijn vrij prijzig. Er zijn ook goedkopere waterflessen en koffiebekers te koop. Daarnaast zijn to-go koffiebekers ook nog eens een stuk veiliger in gebruik, vooral in de bouw.

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply