3 werkschoenen met stalen neus die er uitzien als normale schoenen

0

De meeste werkschoenen zijn niet erg geliefd vanwege de looks. De meeste mensen zien deze schoenen namelijk als lomp of oncharmant. Toch is het bij bepaalde functies niet alleen aan te raden om werkschoenen met stalen neus aan te schaffen, maar zelfs verplicht. Denk maar aan fysiek zware beroepen in de bouw, in het magazijn of in de industrie. Vind jij het belangrijk om toch nog een klein beetje modieus voor de dag te komen, maar is het in jouw functie wel verplicht om stalen neuzen te dragen? Vandaag zetten we 3 werkschoenen met stalen neus die er als normale schoen uitzien op een rij. Uiteraard zijn deze net zo veilig en stevig als de schoenen met stalen neus die je vast al wel kent. Graag gedaan!

1. Werkschoen 2W4

Het eerste model is misschien wel direct onze favoriet. Deze werkschoenen voldoen aan alle veiligheidsnormen, maar zien er vele malen vlotter en netter uit dan de klassieke werkschoen met stalen neus. Dit model valt onder de EN-345 S3 certificering, wat wil zeggen dat het geschikt is voor vrijwel elk risicovol beroep. Werkschoenen die namelijk deze certificering dragen zijn namelijk waterdicht tot 60 minuten en beschikken daarnaast over een veiligheidsneus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, een energieabsorberende hak én een beschermende tussenzool tegen het doordringen van scherpe voorwerpen.

werkschoenen met stalen neus

2. Werkschoen Gri Sport

Van dit model zal je misschien niet eens verwachten dat het beschikt over een stalen neus, maar dit is wel degelijk het geval! Je kan dus prima buiten werktijd gezien worden met deze hippe werkschoen. Dit model valt onder de S2 certificering; dit wil zeggen dat deze in tegenstelling tot bovenstaand model niet beschikt over de beschermende tussenzool. Desalniettemin zijn deze schoenen uiterst geschikt voor bijvoorbeeld beroepen in de transport- of logistieke sector.

werkschoenen van gri sport

3. 2WORK4 Lucy

Tot slot nog een model speciaal voor de dames. Dit model veiligheidsschoen valt wederom binnen de S3 certificering, maar kan prima doorgaan voor een casual laarsje voor overdag. Want zeg nu zelf; niemand zal toch verwachten dat dit laarsje beschikt over een stalen neus? Voor alle stoere dames met een functie in de bouw-, metaal-, transport- of logistieke sector is deze laars dan ook een echte musthave. En gelooft je baas niet dat je daadwerkelijk kwalitatief goede werkschoenen draagt? Laat hem of haar ze dan ook maar eens even passen…

dames werkschoenen met stalen neus

Tip: let altijd goed op welk type werkschoen jij nodig hebt voor de functie die je beoefent. Bij vrijwel iedere branche staat vermeld aan welke certificering jouw schoenen moeten voldoen.

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply