Afvalperscontainer huren? Profiteer als bedrijf van deze voordelen

0

Het huren van een perscontainer heeft een aantal voordelen voor bedrijven. Je hebt als bedrijf immers de wens om een container te huren waarbij geldt dat je zoveel mogelijk afval kunt verzamelen. Dit is een reële mogelijkheid bij een afvalperscontainer, aangezien hierbij een persprincipe zit dat het afval bij elkaar stopt. Zodra de hoeveelheid afval de helft van de container heeft gevuld, wordt alles bij elkaar geperst. Het bekende probleem van onvoldoende capaciteit in de container is hiermee opgelost. Daarnaast is een perscontainer huren waardevol als je de wens hebt om vuile geurtjes tegen te gaan in de omgeving van de container. 

Het voorkomen van stankoverlast

Een perscontainer zorgt ervoor dat de geuren van het afval in de container zelf blijven. De container bestaat namelijk uit een constructie die erg compact is. Hiermee wordt stankoverlast voorkomen. Mensen die langslopen zullen geen overlast hebben door de geur, of door de vliegen en insecten die meestal op een container afkomen met een vieze geur. Een perscontainer is dus bijzonder hygiënisch. 

Kosten van de container

Wellicht lijkt het huren van een afvalperscontainer een dure optie, maar dit is afhankelijk van een aantal variabelen. Ten eerste de tijdsduur waarin jij graag de beschikking zou willen hebben over een container. Hoe korter de tijdsduur, hoe lager de kosten zullen uitvallen. Ten tweede speelt het formaat van de container een rol, waarbij een container van een bescheiden formaat relatief goedkoop zal zijn. Op deze manier houd je de kosten bij het huren van een container laag en is deze optie voor iedereen mogelijk. 

Verschillende opties

Bij het huren van een container geldt ten slotte dat je verschillende opties hebt. Je kunt namelijk tevens besluiten om te kiezen voor het huren van een andere container, aansluitend op de klus die je wenst uit te voeren of de plaats waar de container terechtkomt. Doe alleen altijd voldoende onderzoek voorafgaand aan het maken van een keuze en laat je indien gewenst adviseren door een expert. Het is tevens verstandig om te kiezen voor het huren van een container bij een bedrijf in de nabije omgeving.

Het is als bedrijf ook belangrijk om afval te scheiden op de werkvloer, zo voorkom je bergen met afval, en is ook nog eens goed voor het milieu. Welke (pers)container ga jij huren of wellicht aanschaffen?

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply