Zo berg je zo veel en zo veilig mogelijk spullen op

0

Er kunnen verschillende redenen zijn dat je van spullen af moet. Misschien ga je verhuizen of laat je je huis grondig schoonmaken. Het kan dus zijn dat je een aantal spullen moet opbergen of verplaatsen. Je wilt echter niet onnodig schade veroorzaken in het proces. Het is daarom aan te raden om de juiste dozen van Superdoos.nl en bescherming aan te schaffen. Hier zijn een aantal dingen die je moet weten om je spullen zo veilig mogelijk op te bergen. Lees verder!

Kies de juiste dozen

Het begint bij de manier waarop je dingen opbergt. Veel mensen onderschatten het juiste formaat van de dozen. Prop je teveel in één doos? Dan loop je het risico dat de dozen te zwaar worden of dat de spullen elkaar in de doos beschadigen. Stop je te weinig in de dozen? Dan kan de overige ruimte ervoor zorgen dat de spullen te veel tegen elkaar aanbotsen door bewegingen of stootjes, waardoor je óók kans maakt op schade. Je wilt de juiste doos, met de juiste hoeveelheid spullen erin. Hoe regel je dat? Kartonnen doos op maat. Zo kun je berekenen hoeveel dozen je exact nodig hebt voor je spullen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de spullen op de juiste wijze in de dozen passen. Naast het kiezen van de juiste dozen, is het ook een aanrader om verhuisdozen te stapelen.

Bescherm de spullen

Zorg niet alleen voor de juiste dozen, maar ook voor de juiste bescherming voor je spullen in de dozen. Afhankelijk van hoe je de spullen gaat opslaan en of er een vervoersproces bij komt kijken, moet je er voor zorgen dat de spullen goed beschermd zijn. Kijk dus of het nodig is om je spullen in bubbeltjesplastic, piepschuim of andere materiaal te verpakken.

Opslagruimte huren

Je kunt er voor kiezen om een opslagruimte te huren voor je goederen. Je bent dan beter verzekerd tegen eventuele diefstal. Veel opslagruimtes zijn ook goed geventileerd, verwarmd en/of droog, waardoor de kwaliteit van je spullen zo goed mogelijk behouden blijft.  Er zijn verschillende plekken waar je de nodige materialen kunt krijgen voor het veilig opbergen van spullen. Bedenk eerst wat je precies nodig hebt. Neem vervolgens de juiste stappen!

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply