Geef veiligheid cadeau met relatiegeschenken

0

Bij het kiezen van een relatiegeschenk is het belangrijk dat het product bij jou én bij jouw bedrijf past. Ondanks dat er voor elk bedrijf wel een passend relatiegeschenk bestaat, is het soms moeilijk om erachter te komen met welk product je de juiste boodschap kunt overbrengen. Heb jij een bedrijf waarin veiligheid, zorg of transport een belangrijke rol speelt? Dan zit je met één van de onderstaande relatiegeschenken goed!

1. EHBO-set

Dit geschenk zal bij jouw relaties altijd van pas komen: een bedrukte EHBO-set. Naast dat het een geschenk is waar je niet meteen aan denkt zal het ook iets zijn wat, indien nodig, daadwerkelijk gebruikt zal worden. Je kunt er ook voor kiezen om een EHBO-set voor in de auto te laten bedrukken.

2. EHBO heuptas

Een leuke variatie op de EHBO-set is een EHBO heuptas. Compleet met verband, compressen, pleisters en meer. Gaan jouw relaties bijvoorbeeld op excursie? Dan is dit een passend én handig geschenk.

3. Een gevarendriehoek

Verras jouw relaties met iets wat niet alleen onmisbaar maar ook verplicht is in de auto: een bedrukte gevarendriehoek. Dit geschenk is vooral leuk om weg te geven wanneer je een autoverhuurbedrijf of een autogarage bezit.

4. Ijskrabber

Vooral wanneer jouw relaties veel onderweg zijn met de auto, is een ijskrabber een leuke optie om te geven als cadeau. Een bedrukte ijskrabber zal jouw relaties in de winter op verschillende momenten aan jouw bedrijf herinneren.

5. Parkeerschijf en ijskrabber in één

Het krijgen van een goede ijskrabber is al fijn, maar het krijgen van een ijskrabber en parkeerschijf in één is nog leuker! De kans dat dit geschenk nooit gebruikt zal worden is dan ook erg klein.

6. Siliconen polsband met LED

Een polsband die voorzien is van twee LED lampen met knipperfunctie zal jouw relaties helpen met beter gezien worden tijdens bijvoorbeeld een avondwandeling. Extra leuk wanneer je toevallig weet dat jouw zakenrelatie een fanatieke hardloper of wandelaar is!

7. Veiligheidsvest

Wil je met jouw relatiegeschenk vooral duidelijk maken dat veiligheid op de eerste plaats komt? Doe dit dan door een bedrukt veiligheidsvest te schenken. Er is geen product dat meer gelinkt is aan veiligheid als een veiligheidsvest. Ook kun je veiligheidsvesten voor kinderen laten bedrukken.

8. UV-horloge

Een UV-horloge is extra leuk om te geven voordat de zomerperiode begint. Het geeft namelijk aan wanneer het tijd is om de schaduw op te zoeken en helpt het risico op verbranden te verminderen.

Veel succes en plezier met het uitkiezen van jouw ‘veilige’ relatiegeschenk!

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply