Wat zijn de voor- en nadelen van tijdelijke kantoorunits tijdens een verbouwing?

0

Wanneer uw pand verbouwd gaat worden en u tijdelijk uw onderneming elders moet huisvesten, kunt u met de handen in het haar komen te zitten. Een oplossing die steeds vaker wordt gebruikt, is het huren van tijdelijke kantoorunits. Een dergelijke kantoorunit biedt vaak vele mogelijkheden voor diverse soorten bedrijven en projecten. Maar wat zijn deze precies? Een overzicht van de belangrijkste voor- en nadelen van een tijdelijke kantoorunit.

  1. Voordeel: eenvoudig geregeld

Een tijdelijke kantoorunit huren is vaak minder ingewikkeld dan het klinkt. Tegenwoordig specialiseren veel organisaties zich in deze markt. Om te zorgen dat u goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden en valkuilen, is het belangrijk u goed in te lezen. Een merkonafhankelijke verhuurder biedt vaak een advies op maat zonder uw belang uit het oog te verliezen.

  1. Voordeel: flexibel

Het huren van tijdelijke kantoorunits kent nog meer voordelen. Eén daarvan is flexibiliteit. Een tijdelijke kantoorunit wordt vaak gehuurd als tussenoplossing of op projectbasis. Mede daardoor rouleren de tijdelijke kantoorunits vaak van eigenaar en locatie. Ook wanneer een bedrijf of project wisselt van locatie is het mogelijk de tijdelijke huisvesting van het kantoor mee te laten verhuizen. Op die manier verandert er voor uw onderneming/project zo weinig mogelijk, alleen de locatie is nieuw.

  1. Voordeel: gemakkelijk uitbreiden

Voor veel ondernemers en bedrijven is het vaak lastig om in te spelen op een snelle groei van het bedrijf. Wanneer uw bedrijf goed loopt, is het van groot belang dat u alle ruimte heeft om klanten te ontvangen of om uw medewerkers te voorzien van werkplekken. Het huren van tijdelijke kantoorunits biedt ook hier mogelijkheden. Een uitbreiding is over het algemeen vrij snel en eenvoudig te realiseren. In overleg met het verhuurbedrijf kan aan uw uitbreidingswensen voldaan worden. Een tweede bouwlaag kan in het geval van beperkte ruimte het werkoppervlak vaak al verdubbelen.

  1. Nadeel: uitstraling

Een voor de hand liggend nadeel is de uitstraling van uw tijdelijke kantoorhuisvesting. De uitstraling is vaak praktisch en industrieel. Daarentegen bestaat vaak wel de mogelijkheid om uw tijdelijke kantoorunits van binnen een hoogwaardige uitstraling te geven.

Zoals de naam al zegt bieden tijdelijke kantoorunits geen blijvende oplossing voor uw huisvestingsprobleem. Voor een tijdelijke ruimte tijdens een verbouwing zijn de tijdelijke kantoorunits uitermate geschikt.

 

Dit artikel werd je aangeboden door PlusUnitService, merkonafhankelijke specialist in tijdelijke huisvesting.

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply