Uitgelicht artikel van de maand: Sixton werklaarzen

0

Veiligheid staat voorop, dat geldt zeker in de bouw maar ook in verschillende andere industrieën waar werknemers net even iets meer risico’s lopen dan op andere plaatsen. Een goede uitrusting is daarom essentieel om zo veilig mogelijk aan het werk te kunnen. Dat betekent onder meer dat je beschermende kleding draagt, eventuele pbm’s maar natuurlijk ook goed schoeisel. Omdat het uitzoeken van goede werkschoenen vaak een lastige klus blijkt lichten we vandaag de ‘Sixton werklaazen’ uit! De Sixton Peak werklaarzen zijn namelijk al 30 jaar een begrip en wel om de volgende redenen:

Materialen en eigenschappen

Bij de materiaalkeuze rondom de Sixton werklaarzen worden kosten noch moeite gespaard. De hoge kwaliteit leer zorgt voor een mooie schoen die goed bestand is tegen alledaagse werkzaamheden en schadelijke invloeden op het werk. De composiet veiligheidsneus zorgt ervoor dat uw tenen te allen tijde beschermd blijven en de hydrotech technologie zorgt ervoor dat de laars ook nog eens waterafstotend is. Daarnaast bevat de laars een antiperforatie isolatie zool die naast een goede bescherming ook het nodige comfort aanbiedt. Tot slot bieden de laarzen verschillende S veiligheidsnormeringen voor werklaarzen. Wil je meer weten over deze normeringen? Dan kun je het beste even op je werk navragen welke regels en eisen er gelden op jouw werkplek. In de winkel of op het internet kan men je dan helpen bij het zoeken van de juiste laars.

Ontwerp en vormgeving

Eén van de gebieden waarop Sixton zich al jarenlang positief onderscheidt is op het gebied van design en vormgeving. Deze stijlvolle werklaarzen worden namelijk veelal gemaakt met Nubuck leder en passen perfect in binnen vrijwel iedere industrie. De neutrale donkere kleuren zorgen er voor dat de laarzen goed te combineren zijn bij veel verschillende outfits. Zo weten ze bij Sixton zeker dat iedereen een laars kan vinden die aansluit bij zijn of haar wensen en behoeften.

Comfort

Naast een fraai uiterlijk en de functionele eigenschappen waarover de Sixton werklaarzen beschikken is een beetje comfort natuurlijk ook geen overbodige luxe. Gelukkig hebben ze ook daar een oplossing voor. Vrijwel alle werklaarzen van Sixton zijn gevoerd met verschillende soorten wol die je, naast warme voeten, ook nog eens een zachte omgeving voor je voeten aanbieden. Zo zorg je ervoor dat wanneer je voeten het na een lange werkdag zwaar te verduren hebben je er toch nog even tegen aan kunt.

Het kiezen van een geschikte werklaars is daarnaast natuurlijk ook een persoonlijke kwestie. Wat voor de één fijn is vindt de ander misschien maar niks. Naast de vastgestelde eisen waaraan je laars dient te voldoen is het dus van belang om een laars te kiezen die goed bij jou past!

Blogbeheerder van Werkveiligheidswijzer

Leave A Reply